K-town

Som vanligt känns det som år sedan jag uppdaterade senast. Nu är jag hemma på kort visit i Kalmar. Jag hade hoppats på strålande sol till och med fredag, men än så länge har det varit ganska molnigt. Men det kanske blir lite finare imorgon och på torsdag.
Igår hade jag ett litet kalas för släkten. Det var mysigt att träffa alla, det blir ju inte så ofta nu, och jag fick lite fina grejer som bland annat pedikyr-set från bodyshop, en sjal, en fin tavla som min duktiga faster har målat och lite pengar och blommor.
Har precis ätit upp min couscous-blandning (överbliven från kalaset) Supergott, i den hade jag förutom couscous och olja soltorkade tomater, fetaost, ruccola, avocado och stekt sojakorv (ja det sistnämnda var faktiskt jättegott till, men sen gillar ju jag konstiga kombinationer).

Satt och tittade på ovärderligt videomaterial som aldrig visats förut, bland annat idas och min student. Sjukt kul, var inte en nykter själ med på de filmerna, förutom små människor under 15 och chaufförer då. Vädigt, väldigt kul. Ska ut en sväng nu och se om det är någon sol på gång, ciao.

RSS 2.0