Sartorialist

Nu sitter jag här, förkyld, äter frukost och ska börja jobba vid 12. Även om man slutar lite senare så är jag tacksam för att jag oftast har sovmorgon.

Jag sitter och tittar på The Sartorialists bilder, och åh vad fint det skulle vara med en digital systemkamera, tänk vilka foton man skulle kunna ta, och hur många som helst!

 
Den välklädde.

20-årsdag med bomber och automatvapen

Förra veckan har varit händelsrik med tanke på att händelsernas centrum i mitt fall har varit Kalmar.

Torsdag: Min 20-årsdag förra veckan firades inte med fyrverkerier, nej bomber och automatvapen är kanske mer rätt när man fyller jämnt?

Efter att ha blivit stoppad av en polis på cykelvägen, och näst intill fått poliseskort hem igen efter bara några meter, så dröjde det innan jag vågade cykla iväg igen och träffa Sofia för en sväng in på systemet (dit även Jullan följde med eftersom vi lyckades träffa henne precis när hon slutade sitt jordgubbs-säljar-pass) och efter det en runda till gymmet.

När jag kom hem skulle poliserna vara försvunna och mamma och jag skulle börja förbereda mitt födelsedagskalas och mina släktingar skulle komma 17.30. Trodde jag. När jag stannar utanför min avspärrade väg har jag några sekunder på mig att gömma mig för SVT-kameran som är påväg i riktning mot mig. Allt är helt galet, men kalaset flyttas till kusinerna på Bullerbyvägen och det blir ett lyckligt slut på dagen även om Skördarevägen 9 gärna hade fått vara bomhotat till 21.00 någon gång istället för 23.30, eftersom jag skulle jobba dagen efter.

Fredag: Långdag i kassan (första gången, och i lunchrusch) och en stund i personalmatsalen.

Lördag: Malin kom med tåget, och vi åkte på vin-glas-shopping-runda till IKEA och efter det Lindsdal och hämtade lite bacardi (som jag runt 16.00 upptäckte var min nya favoritdricka, vi får se hur länge det varar).
När vi kom tillbaka började vi med pannacottan som stelnade så pass mycket att det faktiskt blev pannacotta och inte vaniljsås.
När jag öppnade paketen (bodyshop-produkter, en liten flaska moët & chandon och boken fashionista) så var det redan avgjort att kvällen inte kunde bli annat än lyckad.
23.45 kom taxin som skulle ta oss till Saga (p.g.a. bankomaten, inte bion) sen vidare till Palace. Väl inne på Palace var det mycket folk, och det blev en riktigt rolig kväll.

Efter feber igår och förkylning som dessvärre är kvar har jag inte gjort sådär jättemycket idag, inte alls mycket faktiskt, men i det här tillståndet är det ok, men nu ska jag snart se på sex and the city, ciao!






Som genom ett trollslag...

...fungerar kommentar-funktionen igen, och det var faktiskt inte lika svårt som jag hade trott att fixa det och göra bloggen duglig igen.

Jag tycker att det tar väldigt lång tid att koka potatis. I alla fall på Skördarevägen 9, klockan 19.02 en onsdagskväll.

Det kanske beror på att det är ungefär 20 personer som kommer hit imorgon för att fira min 20-årsdag, och att jag ska ha buffé med bland annat potatissallad, och den som inte är dum i huvudet kan ju räkna ut att det blir en del potatis...

Go shorty its your birthday. Nu ska jag äta lax. Ciao.


RSS 2.0