Defekt

Jag har precis kommit på att jag är något defekt. Mitt ena ben är ungefär en centimeter längre än det andra, och i och med det är ryggen lite sned.
Idas ena ben är också lite längre än det andra, men mitt längsta är det motsatta mot Idas, så matchande om vi står bredvid varandra. Jag undrar om det är nåt fel på generna, kanske inavel på nåt håll?


Lite Grekland hade inte varit fel

Solen skiner utanför, jag har inte sett ett enda moln på hela dagen vilket är underbart men just nu sitter jag inomhus, lite paus från värmen.
Datorn var med ut en sväng också, men skärmen blir så himla ljus så det är svårt att se något. Jag fick något slags Ryan air-ryck (det var ganska länge sen nu) och var tvungen att kolla billiga flygbiljetter till Paris, London osv, och de har släppt några september-resor utan skatter, vilket gör att det är väldigt billigt, till och med för att vara Ryan air. London den 2:a september, 3 kronor för 3 personer till exempel. När nu Småland ändå finns på Ryan air-kartan kan de väl ha en linje Smaland-Santorini/Naxos/Ios/Valfri ö i Kykladerna.



Om någon känner för att göra mig väldigt lycklig så kan ni sätta mig på ett plan till Grekland.


RSS 2.0