Killer-runda, vallen och daytrip till Köpenhamn

Jag gick upp vid nio igår och lät ida tvinga med mig på en killer-runda som egentligen inte var så jättelång men jag var så himla trött.
Efter det åkte vi in till stan och jag hittade en lång svart vinterkappa. När vi kom hem och pappa såg den undrade han om det inte var en sån jag hade fast kort. Hm, alltså den andra är ju lite större och som han sa är den ju kort, det är ju lite skillnad ; )
Sen blev det party på vallen igår. Det var sjukt mycket folk och väldigt kul : )

Har precis bokat biljetter till Köpenhamn, shoppingtur över dagen bara, men ska bli kul, älskar Köpenhamn.

 

Ciao!




Regnfredag

Det blev några timmar på stan idag med elin och sofia, regnet öste ner men det var trevligt ändå, tog en fika på spresso bar.
Jag hittade ett par svarta jeans och en kortärmad svart skjorta : ) men ingen väska! Jag skulle behöva en enkel väska, hittade en jag tycker om på asos men den är inte direkt enkel..image77Sen tänker jag mig väskan utan fluffet i vänstra hörnet ; )

Ciao!


Dumt

Tittade på Ordning & Redas hemsida precis, och jag har ju tänkt att jag vill ha en sånhär


Men så klart börjar inte just den här förrän 2008! wiiii, kan ju ta en paus och börja leva igen 2008.


Dubbel-lektion

Dubbel-lektion idag. Första körlektionen började vid halv tio, och den andra vid kvart i tolv. Nu är jag helt slut. Blev nästan lite åksjuk också, fick typ bara köra runt i massa rondeller. Och sen på slutet svängde vi förbi en affär så min förkylda körskolelärare kunde köpa en sallad. Lika bra att banta när man inte känner någon smak resonerade hon.
Det var så mycket att tänka på hela tiden, grönt ljus, döda vinkeln, blinkers, gång-och cyklebana. Ihhh.

Pengar till nya parkeringsplatser och arbetsmarknadspolitiska själ

Idag har jag varit länge på körskolan. Jag kom dit efter 2 och åkte hem innan 6. Duktigt faktiskt.
Jag satt bara och gjorde datortester och från att vara godkänd på det första, är jag klar med fyra stycken : )
Ibland är det riktigt kul. Många underhållande svarsalternativ.
På frågan "Varför finns trafikpoliser?" så lyckades de till och med komma på två lite "alternativa" svar;
Svar C: Kommunen behöver samla in pengar till nya parkeringsplatser. Svar D: Av arbetsmarknadspolitiska själ.
Haha jag föredrar det sista alternativet : )
Ciao!

Uppsala, her shoes och ingen rosa ormskinnsväska

Inatt sov jag 12 och en halv timme. Det var någon stjärna från Östersund som ringde mig vid fem över halv tre. Men jag kunde ju iofs sova hur länge som helst så det gjorde ingenting.

Idag flyttar ida till Uppsala. Hon har packat typ hela helgen och nu är hennes garderob helt tom. Det känns lite konstigt. Det är ju super att jag får en hel (och den är stor!) dubbelgarderob extra att uttnyttja.
I princip alla idas skor är för stora för mig, och jag skulle aldrig sno hennes pojkvän, det är väl typ det som skiljer oss från systrarna i Her shoes, fast jag är lite snällare än Cameron Diaz rollfigur som snor precis allting without any mercy.
Först den rosa ormskinnsväskan. (Jag hade den varje söndag på strand, och ibland ganska många fler dagar, men hey, hon använde den ju aldrig, jag tyckte nästan lite synd om den).

Sen har vi hennes svarta shorts. Jag köpte ett par egna svarta shorts på zara, men tyckte att de var lite för dressade, mer kostymshorts, så de har legat orörda i garderoben. Idas jeanskjol har jag också snattat ganska mycket i sommar, och mycket, mycket mer.
Nu får jag väl köpa massa, nya egna kläder : )

Nu blir det bakad potatis med dill-creme fraiche och lax, pussciao!

Sommar

Lite, eller ganska mycket, sommarpaus sådär. Skulle ju kanske kunna bero på att jag har jobbat 6 dagar i veckan hela sommaren.

Restaurangen som jag serverade på ligger typ 100 meter ifrån strand, väldigt kul. Söndagarna var de bästa dagarna, hade superkul på strand, med lilla R&B-dansgolvet (sjukt bra musik!), en massa roligt folk alltid, gäster från restaurangen som bjöd på champagne, super också att vi typ lyckades bli vip och fick gå före kön varje gång ; )

Ibland var det väldigt mycket, och stressande med en kö på 15 gäster som stod och väntade på bord mitt i vägen när man kommer med glödheta tallrikar, och fingrarna typ redan brinner.

Kockarna var ju också lite speciella haha.
Ibland stod man med ena handen vid kontokortsapparaten med ett köp som höll på att registreras, och två notor i andra handen, och då kommer kocken ut helt rasande över att man inte bär ut maten.
Eller när min jobbkompis står och tvångspratar med en kund och känner hur hon inte bara kan springa därifrån när gästen pratar med henne, och kocken sticker ut huvudet från köket med en mördisk blick, helt illröd i ansiktet för att hon inte bär ut maten, haha temperament eller vad.

Sen har vi ju barnfamiljerna.
I början funderade vi på att sätta upp förbudsskyltar mot barnfamiljer och äckel, undrade bara hur vi skulle illustrera de sista.
Vi glömde helt enkelt bort skyltarna, och nu i slutet när det blev lågsäsong och bara jag, elin och elina (elin, elin och elina, ja kockarna hade en del problem med namnen, men skönt om det blev något fel, med deras temperament, de skulle ju behöva döda oss allihop för att vara säkra på att bli av med den som verkligen gjort felet) jobbade så kom vi på den ultimata lösningen för barnfamiljer; under lågsäsong stängde vi av den lilla uteserveringen, och jag tänkte att vi kunde placera barnfamiljerna där och säga att de hemskt gärna får slå sig ner här (och ingen annanstanns) men att stationen var icke bemannad. Haha vilken superlösning.

Ibland, eller faktiskt ofta var det helt sjukt kul att jobba och jag vet inte hur många hysteriska skrattanfall jag har fått i sommar : )

pussciao!


RSS 2.0