Växjö-visit

Aj. Ont i magen. Dumt. Jag får väl ta två novalucol som smakar som vanliga mintpastiller, mums.

Idag ska jag träffa farmor och göra lite ärenden med henne, och efter det blir det nog en sväng till Mediamarkt som har premiär idag. Hoppas de har några roliga öppningserbjudanden på laptops!

Igår var jag och hälsade på i Växjö. Trevlig fika på Waynes med trevligt sällskap. Blev inga inköp men ändå kom jag hem med "nya" plagg, hur gick det till? Jo, Malin min shopoholic-vän hade garderobsutrensning, och frågade om vi ville ha något innan det åkte vidare till Emmaus. Jag fick en fin kofta och tre toppar.
När jag föreställde mig ett litet gatubarn i Moçambique spela fotboll i en svart spetsklänning så insåg jag att det vore bäst om jag förbarmade mig över det här plagget.
Emma samlade nästan ihop till en ny höstgarderob, med både jacka, tröjor och skor. Vilket kap.


Mums

Idag blir det jobb till 19.15, men jag börjar inte förrän kvart i elva och det är ju väldigt skönt med sovmorgon.

Jag gav Ida receptet jag skrev om i föregående inlägg, men med det här brödet borde det nog utfärdas en varning.
Jag har typ ätit upp mer än hälften och då gjorde jag mer än receptet angav.
Okej, jag gillar bröd, knappast någon nyhet, men jag tror att fler än jag skulle kunna bli beroende av det här.
Once you pop, you can't stop.

Nu ska jag dricka kaffe, ciao.

Bakdag

Efter en uppmaning om att uppdatera så kommer nu ett nytt inlägg. Men tro inte att jag har varit inne och kikat om jag har fått några kommentarer varje dag den senaste månaden, nej idag var faktiskt första dagen sen sista inlägget.

Igår var jag väldigt huslig och tvättade, lagade mat och bakade. Av en slump hittade jag ett recept på ett honung-, russin- och solrosfröbröd på arla.se, och det blev så himla gott! Vilket recept. Arla.se har en del bra recept faktiskt.
Sen gjorde jag en lins-och kikärtsröra med krossade solrosfrön och strimlade soltorkade tomater, och här tar jag åt mig äran, eftersom det var mitt eget recept.

Hurtbulle

Nu håller jag tummarna för Jules och Matilda som är på jobbintervju i Stockholm, may the force be with you!


RSS 2.0