Nere vid Zinkensdamm en juninatt

Nu har jag varit ledig i cirka två veckor bortsett från att jag jobbade i lördags, jag känner mig lite dålig, men samtidigt har jag satt upp mig och visat att jag vill jobba så mer kan jag ju egentligen inte göra. Jag får bara hoppas att de ringer snart och att jag klarar mig på nästa lön.
Idag ska jag tvätta, åka till Upplands Väsby och vattna Idas och henkes bonsaiträd medan de lapar sol i Thailand, och sen hade jag tänkt mig en sväng på stan. 
Jag är så sugen på att shoppa vårsaker nu och det finns så mycket fint! Jag fick köpa en aprikosfärgad kuvertväska bara för att stilla vårshopping-suget när jag och Math var på stan för några dagar sen, men nu är det tillbaka igen. 
Vi gick runt lite mer här på Söder den dagen, och kändisspottingen var på topp! Först var vi på Monki i gallerian i stan, och när Matilda är inne i provrummet och provar en kavaj så har Sofi Fahrman varit och plockat på sig en likadan. På Götgatan lite senare gick Gudrun Schyman förbi och log stort, sen har jag glömt bort vem den tredje var.
För tillfället sitter jag och lyssnar på "rom i regnet" med Uffe. Det är så trevligt när han sjunger om ens nuvarande kvarter.
Jag tänker att Ulf Lundell var ungefär vad Kihlen och Danne är för oss nu när mamma och hennes tjejkompisar bodde tillsammans i Stockholm. 
Det är lite roligt när man tänker på det, att man är i ungefär samma situation. Jag minns allt hon har berättat från den tiden, lite galna anekdoter hon kanske ångrat att hon avslöjat nu när jag, Julle och Matilda har flyttat hit. 
Fast vi är ju tre rekorderliga tjejer som varken dricker eller går ut, och inte heller shoppar vi upp pengarna och äter gröt till middag, aldrig.

RSS 2.0