Dolce

Åh nu vill jag bara ha en alldeles egen våning. Jag läste om utställningen Casa Cor, 40 av Svergies skickligaste designers och arkitekter som inrett 40 rum i T-house på Engelbrektsgatan i Stockholm, tänk om man hade en ljus, rymlig vacker sekelskiftsvåning med högt i tak och obegrensat med tillgångar att inreda med, dolce!

Gillar modeskaparens kammare

image106



Eller varför inte en vacker toalettlounge

image105


Skulle kunna tänka mig det här barnrummet som prydnad också, för att det var så sött.

image107

Handbagage

Är lite osäker på om weekendbagen jag köpte fungerar som handbagage, det återstår att se, men jag hoppas verkligen att allt fungerar vid incheckningen.
image104
Hoppas att måtten stämmer, sen ska jag ju bara mangla ner allt jag ska ha med mig, vilket inte får överstiga 10 kilo, oh my god.





Roma

1 vecka och fyra dagar kvar. Jag har inte bokat tåg (eller vad det nu blir) till flyget än. Men 11 dagar kvar tills jag åker till Roma, la città eterna! Det blir iofs bara två-tre dagar, och jag är ganska inställd på att inte hinna uppleva och se staden nu (med tanke på att köerna till vissa av Roms must-see attractions är timlånga).

Förhoppningsvis går allt bra och jag kommer hem för att ta körkort, och kan sen sätta mig på ett plan tillbaka till la dolce Roma! Jag får väl kasta ett mynt i Fontana di Trevi för säkerhets skull ; )

Baci!

Höst

Nu är hösten här, på riktigt. Ganska mysigt ändå. Men det känns som att den kunde vara lite kortare liksom. Lite, lite höst bara. Gult och orange orkar man inte med allt för länge.





Klarade teoriprovet i torsdags, helt oväntat, lyckligt!


RSS 2.0