Vanligt kaffe i moccabryggare - dålig kombination?

Nu är jag lite nervös. Kaffekannan diskas för tillfället i maskinen, och jag blev så besviken när jag kom ner och såg det eftersom jag hade tänkt göra en latte. Så nu satte jag moccabryggaren på spisen, med vanligt kaffe i. Tveksamt om det var en bra idé. 
Jag var så sugen på glögg också, så det får bli lite hedelig Blossa i en kaffekopp medan jag väntar spänt på kaffe-resultatet.

Sent jobb

Visst är det skönt att inte börja förrän halv ett, men jag föredrar verkligen att börja tidigare eftersom jag får färre timmar, mindre rast och åker på stängning nu, usch. Dessutom börjar gossip girl vid sju, så jag hoppas inte att jag behöver jobba övertid.
Peak-helg är det också, fler besökare än vanligt, så det återstår att se om jag är hemma till sju, ciao.



Söders höjder

Jaha, då har vi fått tag på en etta på Söder.


 

 

Brännkyrkagatan_Södermalm_Stockholm_2005-06-17.jpg

 

Lägenheten ligger på Brännkyrkagatan, men vi slipper besvärsbacken, Stockholms brantaste, där man testade bilbromsar i början på 1900-talet.

 

 

 

 

 

 


Åh

Jag slutade vid kvart i fyra idag, och det var verkligen skönt, slippa stressen vid stängning.
Jag sitter och ordnar fotoalbum i datorn, har bröd i ugnen, och lyssnar på musik på youtube.
Åh vad jag gillar our last summer, den är så fin, börjar nästan gråta när jag lyssnar på den och sorterar en massa foton, blir ju så nostalgisk.
Sen får låten mig att hemskt gärna vilja åka till Paris. 


http://www.youtube.com/watch?v=OcOrDs9wFLA&feature=related

mamma-mia-poster-1.jpg

 

Åh vad bra den var, nu vet man vad man ska önska sig i julklapp!

 

 

 

 

 

 


Äntligen

Äntligen är den min, och som jag väntat. 

macbook.jpg

Jag är jätteglad att jag valde att ta en försäkring, och inte bara lita på att hemförsäkringen täcker eventuella olyckor. Med tanke på hur ofta jag kommer ha en latte bredvid så var det nog ett bra val!

Det känns som att jag har börjat dricka kaffe i överflöd igen. Ett tag bytte jag ut det mot vaniljte för det mesta och drack bara en kopp om dagen, så vad hände?

Jag är irriterad över alla tandläkare som "absolut inte rekommenderar att man bleker tänderna", ok men vad rekommenderar du att jag ska göra om jag gillar kaffe men inte vill ha gula tänder?

 

 

 

 


Brown och bröddeg

Nu har jag lekt hemmafru och bakat bröd, samma recept som sist. Det blir nog lite mindre bröd den här gången bara eftersom jag råkade äta upp halva degen ungefär. Ojsan hoppsan. Jag har kommit på mig själv med att säga ojsan hoppsan flera gånger, skämtsamt, bara för att det låter så töntigt. Men mina arbetskamrater tror kanske att det är så jag pratar.
Angående deg så har jag en idé. Jag undrar om det redan går att köpa färdig deg utan bakpulver/bikarbonat?
Låter inte det som ett bra koncept annars, redy-to-eat-dough, om man är lite sugen på en pepparkaks- eller sockerkaksdeg? Men det finns säkert redan, så är det ju alltid när man tror sig ha kommit på något revolutionerande.

För tillfället lyssnar jag på Chris Brown, och jag längtar tills jag har en egen dator så jag kan ladda hem musik och slippa lyssna på youtube. Jag kollade upp Chris Brown på wikipedia och såg att han är 89:a! Sjukt, för jag tänkte på att han sjöng något om att han var 16 i run it, och det kan ju inte stämma tänkte jag. Men jo visst, killen är 16 när han gör en partylåt som jag fortfarande lyssnar på tre år senare.



(Chris Brown är han till höger)



RSS 2.0